Land Rover Range Rover Evoque Stockwagen Review 2021

De Range Rover Evoque is een zeer succesvolle auto voor het merk Land Rover. Het is een stijlvolle mini-SUV die moeilijk te vergelijken is met een van zijn alternatieven - er is niets vergelijkbaars op de weg!

8/10
mycarena beoordeling

Beoordeling op basis van collectieve beoordelingen van vertrouwde bronnen en interne experts.

Positive

Zeer stijlvolle looks

Kwaliteitsmaterialen binnen en buiten

Offroad-capaciteiten

Negative

Ingewikkeld infotainmentsysteem

Prijzig in vergelijking met alternatieven

Dure opties

De chicste SUV op de markt

De premium uitstraling van de auto en de hoogwaardige materialen die werden gebruikt, is niet het enige kenmerk dat deze auto onderscheidt van anderen. De Range Rover Evoque blijft, dankzij het Terrain Response-systeem, net als alle andere auto's van het merk Land Rover, een echte off-roader.

Vergeleken met de Range Rover Evoque van de eerste generatie is dit nieuwe model eerder een evolutie dan een revolutie op het gebied van design.

De auto lijkt nog steeds erg op het oudere model, maar is wat strakker gemaakt voor een opgefriste look. Over strak gesproken, kijk hoe de deurgrepen naadloos in de carrosserie zijn geïntegreerd. Ze komen tevoorschijn als u op de hendel duwt of er dichtbij komt met keyless entry.

Deze luxe mini-SUV kreeg heel wat nieuwe updates, zoals een volledig opnieuw ontworpen infotainmentsysteem met individuele schermindelingen en een volledig digitaal bestuurdersdisplay. Ondanks het nieuwe systeem is het nog steeds niet zo intuïtief te gebruiken als Duitse alternatieven.

Vergelijkbare modellen met de Range Rover Evoque zijn de Volvo XC40, BMW X1 en de Audi Q3.

De Range Rover is relatief duurder omdat het aanvinken van een paar opties de auto gemakkelijk buiten uw budget kan brengen. Er zijn altijd geweldige deals bij mycarena, probeer eens een kijkje te nemen in onze stockwagen deals sectie om de juiste Land Rover Evoque voor de beste prijs te vinden!

Hoe praktisch is het?

De Evoque heeft veel opbergruimte in de auto, net zoals je van een premium auto in deze klasse mag verwachten.

Het wordt geleverd met tal van connectiviteitsfuncties, zoals USB-poorten, micro-simkaartslot, 12V-aansluitingen, draadloos opladen, Bluetooth en een Wi-Fi-hotspot.

Hoofdruimte en beenruimte zijn meer dan genoeg in de voorste en achterste zitplaatsen. Zelfs met het optionele panoramische dak.

De kofferbak heeft geen laadlip, dus het is gemakkelijk om dingen in en uit te schuiven. Er is genoeg ruimte voor één grote koffer en één kleinere koffer. U kunt de auto ook optioneel voorzien van een elektronisch opklapbare trekhaak.

Dimensies

Lengte
437.1 cm
Breedte
190.4 cm
Hoogte
164.9 cm

Ruimte

Zitplaatsen
5
Bekerhouders
4
Kofferruimte
472 L

Prestaties, zuinigheid en prijs

De Range Rover Evoque is nog steeds verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, maar voor een meer comfortabele rijervaring raden we een automatische versnellingsbak aan, zoals de D180 All Wheel Drive Automatic. Het heeft genoeg kracht om de Evoque met gemak, zuinigheid en absoluut comfort vooruit te trekken. Juist zoals het behoort bij een Land Rover!

De Evoque is de perfecte stijlvolle mini-SUV voor al uw dagelijkse behoeften! Bekijk gerust onze aanbiedingenpagina en vind de beste stockwagen prijs voor de Land Rover Range Rover Evoque.

D150 AWD

Pk
150

CO2
142
Nm
380

Klasse
Euro 6
Kw
110

Brandstof
B7
Top snelheid
196km/h

Consumptie
6L/100KM
Versnelling
km/h

Brandstof capaciteit
54L

P250

Pk
249

CO2
175
Nm
365

Klasse
Euro 6
Kw
183

Brandstof
E5 / E10
Top snelheid
230km/h

Consumptie
7.7L/100KM
Versnelling
7.6km/h

Brandstof capaciteit
67L
Land Rover Range Rover Evoque Stockwagen Review 2021
Land Rover Range Rover Evoque Stockwagen Review 2021
mycarena prijs
Van €49.500
Gem. besparing 17%
8/10
De Range Rover Evoque is de meest stijlvolle mini-SUV op de markt!

Ontdek uw droomauto

Vergelijk prijzen van auto's in voorraad

Reserveer risicoloos online