Blog

Uw ideale site voor het zoeken naar de beste stockwagen deal!

Hoeveel kost de Range Rover Evoque?

U kunt een Land Rover Range Rover Evoque kopen vanaf € 32.990, - tot € 75.781, - voor het duurste model.

Is Jaguar E-Pace een goede auto?

De Jaguar E-Pace is een instap SUV en de goedkoopste auto van het merk Jaguar. Door het lagere budget is het gebruik van hoogwaardige materialen in de E-Pace beduidend minder dan bij hun grotere en duurdere modellen zoals de F-Pace SUV. Jaguar-auto's zijn het best gedefinieerd vanwege hun prachtige ontwerp. Ze zien er erg sportief en tegelijkertijd elegant uit. De waarde van het merk is door hun erfgoed en premiummodellen zeer prijzig gebleven. De E-Pace is dus misschien een goede auto, maar niet per se "goed genoeg" voor de prijs die u betaalt als u hem vergelijkt met goedkopere alternatieven.

Hoe krijg ik de beste prijs voor een nieuwe auto?

Een huis kopen is een investering. Het behoudt zijn waarde en zal in de meeste gevallen na verloop van tijd waarderen. Auto's zijn activa die vergelijkbaar zijn met een normale aankoop die u doet; ze worden in de loop van de tijd minder in waarde. Daarom is het vinden van de beste prijs voor een nieuwe auto uitermate belangrijk en maakt deel uit van een intensief zoekproces.

Top 10 goedkoopste auto's in 2021

Al deze autoprijzen zijn cataloguswaarde en exclusief kortingen. Zorg ervoor dat je naar mycarena gaat om te zien hoeveel je kunt besparen op een nieuwe auto! Deze lijst is gemaakt voor het jaar 2021.

Wordt NIO de grootste fabrikant van elektrische voertuigen ter wereld?

Wordt NIO de volgende Tesla? We hebben wat onderzoek gedaan naar dit Chinese merk en begrepen waarom hun strategie een wereldwijd bekend succesvol automerk kan worden.

Stockwagen leasen?

Een stockwagen kopen is een zeer goede keuze. Voornamelijk voor de prijs, je krijgt er altijd een mooi korting op catalogusprijs. Maar hoe zou je een stockwagen best kopen?

Top 10 beste hot hatches in 2021

Hot hatches zijn erg populaire auto's in Europa en de beste aankoop voor een autoliefhebber! Hot hatches zijn snelle en leuke compacte hatchbacks. Ze zijn allemaal gebaseerd op een gewone hatchback, maar sterk aangepast voor betere prestaties. Grote veranderingen die je ziet bij een hot hatch zijn een motorupgrade, verstevigde ophanging en een aerodynamische carrosseriestijl. Hier zijn onze top 10 beste hot hatches! Let op dat alle prijzen op het moment van publicatie zijn en gebaseerd op de Belgische markt.

Top 10 beste elektrische auto’s in 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische auto? In dit artikel tonen we de top 10 beste elektrische auto’s die je het meeste bereik geven voor je geld. Bereik van wagens zijn gebaseerd op tests door brits vergelijkingssite carwow. Zij hebben bijna alle elektrische wagen op de baan getest en resulteerden gemiddeld 86% van de WLTP als realistisch bereik. In dit simulatie gebruiken wij de catalogusprijs in plaats van nettoprijs met korting en overheid subsidies.

Online autoprijs vergelijkingssite

Wat is een online autoprijs vergelijkingssite? Wat zijn de voordelen? En waarom zou jij dit gebruiken? Alle vragen rond een prijs vergelijkingssite en mycarena zullen wij hier proberen te beantwoorden. Let’s go!