Het platform voor de toekomst van automotive e-commerce.

Team

Welkom, relax en geniet van de uitdaging met ons.

Dit gaat geweldig worden!

Het oorspronkelijke idee begon eind 2018 en werd begin 2019 geïntroduceerd tussen vrienden.

Sindsdien hebben we het project samen opgebouwd, door continue ontwikkelingen uit te voeren om het idee te verbeteren. Het concept was in het begin zeer eenvoudig, maar tijdens de ontwikkeling hebben we het op maat gemaakt voor autodealers.

Onze voortdurende ontwikkelingen deden ons aarzelen of we live zouden gaan. Ontwikkelaars komen dit dilemma vaak voor; je weet nooit of je er helemaal klaar voor bent. Er is altijd een bug in de buurt of inhoud die je nog wilt toevoegen voordat je live gaat.

Maar tegen november 2020 besloten we ervoor te gaan en het bedrijf te registreren.

Team

Sindsdien is mycarena actief op zoek naar partners, dealers en vrienden om zich bij dit project aan te sluiten. We geloven tenslotte dat succes komt als je er samen voor werkt. Onze vriendschap die we hebben gecreëerd, is een gezamenlijke kracht van verschillende talenten geweest om dit meesterwerk van een product naar voren te brengen!

Ja, het is een meesterwerk. Zeker als we alles vanaf nul hebben gemaakt, niet op basis van een vooraf gedefinieerd systeem (CMS) om op voort te bouwen.

Het is nog niet klaar. Er staat nog zoveel op onze agenda. Online automotive staat nog in zijn kinderschoenen en wordt nog niet goed benut. We werken eraan en proberen de beste oplossing te vinden voor zowel dealers, autokopers als andere partijen in de keten.

De toekomst verandert snel in de automotive sector en daar willen we op voorbereid zijn. We weten allemaal dat online op een gegeven moment een zeer groot deel van de verkoop zal uitmaken. Maar hoe groot, op welke manier en wanneer? Dat zal alleen de tijd ons vertellen. Maar we hopen er deel van uit te maken!

Mission
Missie
Onze missie is om het kopen van nieuwe auto's duidelijker, goedkoper en online toegankelijk te maken voor het grote publiek.
Moon
Visie
Onze visie is om een online leider, voor het vergelijken en kopen van nieuwe stockwagen deals ter wereld te worden.

Wij lossen een probleem op…

Dit project is ontstaan toen een van de medeoprichters zoveel moeite had om deals te vinden en te vergelijken.
Solving problem

Dus hij wilde iets als Carwow ontwikkelen, maar dan sneller. Na gesprekken, discussies en tweaks. Bedacht hij een hybride versie van Carwow en de hotelboekingssite Trivago.

Als je een auto zoekt, wil je de prijzen (Carwow) direct (Trivago) kunnen vergelijken. Je kunt dit echter niet doen voor nieuwe auto's op bestelling. Dit is mogelijk, maar het systeem erachter zal dealers niet overtuigen om zich tot een dergelijk platform aan te sluiten. Het vereist regelmatige reacties van dealers op potentiële leads. Dit is zeer tijdrovend voor dealers.

Hierdoor is mycarena nu de ideale prijsvergelijkingssite die je direct de juiste auto voor de beste prijs laat zien. We richten ons alleen op stockwagens, waardoor we de tweedehands automarkt van Autoscout24 en de nieuwe automarkt van Carwow buiten beschouwing laten.

We zijn super enthousiast over de aankomende ontwikkelingen voor mycarena en we zullen deze pagina blijven updaten bij veranderingen in mycarena.

Als je meer over ons wilt weten en zakelijke updates over mycarena wilt ontvangen. Volg ons op LinkedIn, wij posten zo vaak mogelijk!